Annons:
Etikettdjurparker
Läst 1016 ggr
medde
7/1/12, 10:03 PM

Schimpanser anföll guide på Chimp Eden

Det var på The Jane Goodall Institute Chimp Eden som Schimpanserna överföll guiden. Guidne ska har varit utanför stängslet men Schimpansern ska ha fått tag på mannen och drgit mannen mot staketet. Som nu har flera allvarliga bitskador. Chimp Eden har flera shimpanser som verkligen farit illa ut i livet, och blivit räddade genom just Chimp Eden.

Läs gärna vidare på länk till artiklar.

Länk svensk

Länk engelsk

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Annons:
medde
7/1/12, 10:28 PM
#1

På hemsidan finner man att dom har nu stängt under utredningen av olyckan som hänt , Det finns ett statement att läsa på länken nedan. Jag gillar Chimp Eden mycket och tycker om deras arbete.

Länk.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Maria
7/2/12, 7:39 AM
#2

Jättetrist när ågot sådant händer.

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Bettan
7/2/12, 11:13 AM
#3

Det är ju djur födda i vilt tillstånd det handlar om. Även om vi människor vet bäst av alla enligt oss själva så vet vi inte och kan inte till 100 % få ett vilt djur att lyda vår minsta vink. Tycker själv att det inte finns någon som tar hand om och hjälper djur som Chimp Eden.

Ha en bra dag

Sport iFokus

medde
7/2/12, 11:36 AM
#4

Visst är djuren vilda, dom har ju gjort ett enormt jobb just på Chim Eden för att deras apor ska bli "vilda" igen efter ha varit i människan våld och haft det mer än eländigt. Så dom har verligen räddat många!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Upp till toppen
Annons: