Etikettfoto
Läst 3003 ggr
Fawo
2011-08-31, 17:48

Månadens Djurbild

Nu är det dags för en ny månadstävling! Så dela med er av era foton för att få chansen att bli vinnare i Månadens djurbild!

Tävlingsregler

  • Alla får bidra med EN bild på ett eller flera djur, i det vilda eller från Djurpark.
    Släng gärna med en förklaring till vad som finns på bilden.

  • Vem som helst får posta sitt bidrag fram tills 20:00 den 24varje månad.
    **Efter det startar en omröstning. Då startas en ny tråd inom 24 timmar, där du får rösta på vilken bild du tycker ska bli vinnare i månadens djur. Alla får rösta!

    **

  • Du får endast använda EN bild EN gång. Dvs, har du deltagit med en bild en gång, får du inte delta med den igen. Dock får du delta med samma djur, fast ett annat foto.

  • Vill du byta din bild? Kontakta mig eller värd/medis som tar bort ditt inlägg. Då kan du posta ett nytt inlägg med ett helt nytt bidrag.

För att undvika att det ska bli rörigt, inga diskussioner. Endast korta kommentarer om ni skulle gilla någon speciell bild Flört

Vinnaren av denna tävling får titeln September Djuret och får sin bild postad på framsidan. Sedan i slutet av året så röstar vi fram ÅRETS BILD Skrattande

Lycka till!

// Fawo (;

Matperfoto
2011-09-17, 08:35
#1

Här är en bild tagen på två björnar som leker i vattnet på Skansen.

kyrkeliden
2011-09-19, 21:45
#2

En av amur-tigrarna (sibirisk tiger) på Nordens Ark. Besökte parken två gånger i somras då jag gick en kurs i djurparksdjurens beteende och blev helt fascinerad av dessa mäktiga och ståttliga djur!

//Sandra Magnusson, Kyrkeliden's Hoppkaniner
sajtvärd på kaninhoppning iFokus

Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen