Annons:
Etikettövrigt
Läst 6015 ggr
medde
2011-04-29 12:14

Uggledödaren straff klart. Jobba på zoo

Under en fotbollsmatch flög den ena lagets maskot ut på planen, där den blir sparkad av en spelare från motståndarlaget så illa att den senare avled.

Det var under en match i februari mellan Atletico Junior och Deportivo Pereira som spelaren från Deportivo Pereiras Luis Moreno sparkade motståndarlagets uggle maskot som råkade flyga ut på planen. Ugglan skadades så illa att den senare avled av sparken som Luis Moreno utdelade.

Nu har Luis Moreno fåt sitt straff utdelat för denna händelse. Utöver det straff som som det colombianska fotbollsförbundet utdelade, vilket då var till två matchers avstängning.

Den civil domstol har nu även dömt ut ett straff för Luis Moreno. Vilket blev att be om ursäkt samt att även jobba på stadens zoo.

Vad tycker ni är detta staff nog eller?

Ugglan på bilden har inget med Atletico Junior att göra.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Annons:
Leffe
2011-04-29 12:37
#1

Hoppas han inte får lön från fotbollslaget under tiden

medde
2011-04-29 12:44
#2

Jag får rysningar varje gång man ser på klippet. Så elakt!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Gittan
2011-04-29 13:41
#3

Är det så bra straff att jobba på ett Zoo. Där finns ju massor av djur han kan sparka ihjäl!!!!!

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


medde
2011-04-29 14:59
#4

Kan ligga något i det du säger Gittan. Han erkände inte först at han "sparkat" ugglan utan att han enbart vliie hjälpa ugglan att flytta sig från planen. Trevligt sätt att hjälpa ett skadat djur på

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Fawo
2011-04-29 18:41
#5

Fy :( Hört om detta, men inte sett videon. Seriöst, vad tänker man på som sparkar iväg en uggla? De såg väldigt respektlöst ut och en som inte kan hantera en uggla som är ivägen bättre än så där borde inte få jobba som straff på ett zoo..
Han borde fått böta väldigt mycket pengar för detta borde ha räknats som misshandel och "vållande till död". Detta kanske gjorde det men det borde ha varit ett "värre" straff…

Detta borde inte vara lindrigare än de som sparkar och misshandlar andra djur. De som gör de "behöver" inte bara jobba på zoo!

// Fawo (;

medde
2011-04-29 21:47
#6

Kan  bara instämma med inläggen ovan.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Annons:
Upp till toppen
Annons: