Annons:
Etikettdjurparker
Läst 12727 ggr
medde
10/15/10, 1:47 PM

Ken Allen

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Ken Allen var en riktigt superstar på sin tid. Detta var en orangutang som fanns på San Diego zoo och var känt för många speciella saker.

Ken Allen (1971)var och är än i dag en av San Diegos mest känna ornagutanger. Men han blev faktiskt känd för sina enorma talanger som var enormt kreativa. Han stora talang var flykt. Ken Allen var enormt kreativ och lyckades ofta.

Han kunde skruva upp skruvar han såg med sina fingrar, komma runt saker på ett finurligt sätt för att frigöra hinder,klättra upp för enormt branta sluttningar med baksidan av sin kropp, och glida över väggar.

Varje gång djurvårdarna kom på Ken Allen och stoppade hans flyktförsök, så gjordes det naturligtvis nya säkringar för att han inte skulle kunna fly denna väg. Han verkade att enbart njuta av denna utmaning. Dock så tog han sig ut 3 gånger från sitt häng, men inte flydde han utan lungt så promenerade han runt i parken och tittade på dom andra djuren som fanns där.

Djurvårdarna försöke hålla "span" på Ken Allen för at se hur han lyckades med sina flyktuppdrag, vilket han snabbt kom på att parkensvårdare höll ett öga på han, så då slutade han upp, vilket inte gav det resultat dom hoppats på. Att få veta hur! Detta slutade med av parkens djurvårdare gick "undercover" som turister för att lura den smarta Ken Allen.

Ken Allen blev och är än i dag en riktigt legend . Han hade sin egna fan-club och t-shirts fanns med hans avbild på, även bildekaler trycktes upp.

Många människor sörjde hans bortgång då han avled i cancer, detta skedde under en fin december dag år 2000.

Bilden förställer ej Ken Allen!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Annons:
Leffe
10/15/10, 2:20 PM
medde
10/15/10, 2:25 PM
#2

Visst är Ken Allen läcker. Fick mig många skratt om det här charmtrollet

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Leffe
10/15/10, 2:26 PM
#3

Egentligen är apor av alla de slag fascinerande och härliga

medde
10/15/10, 2:28 PM
#4

Helt underbara!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

sissie
11/7/10, 11:31 PM
#5

Det är extra roligt med finurliga djur. Vare sig det är husdjur, djurparksdjur eller vilda djur.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Upp till toppen
Annons: