Etikettkolmårdensdjurpark
Läst 31 ggr
Jimmy.L
2021-10-17, 17:11

Horror Nights

När mörkret sänker sig över Kolmården och höstdimman sveper in från havet öppnar vi portarna till Horror Nights, ett helt nytt koncept som passar skräckälskaren. Här väntar gastkramande upplevelser som garanterat får blodet att frysa till is. Horror Nights har öppet 30 oktober samt 4-6 november kl.19.30-23:30 Välkommen till din värsta mardröm!
https://www.kolmarden.com/horror-nights

Jimmy.L
2021-10-31, 15:29
#1

På lördagen öppnade Kolmården upp portarna för eventet ”Horror Nights” där besökarna lovades en maxad skräckupplevelse.

Men flera tusen kom till parken och köarna blev så långa att många inte fick uppleva eventet – och tvingades gå hem när parken stängde.

– Vi är alla är upprörda. Det är dåligt planerat, arrangerat och inte genomtänkt alls. Det är katastrof och inget vi förväntat oss, säger Sara Karabasic, 30.

Kolmården svarar nu på kritiken.

https://www.expressen.se/nyheter/ilskan-efter-halloween--fiaskot-pa-kolmarden/?referrer=todays-news

På lördagen öppnade Kolmården upp portarna för eventet ”Horror Nights” där besökarna lovades en maxad skräckupplevelse. Men flera tusen kom till parken och köarna blev så långa att många inte fick uppleva eventet – och tvingades gå hem när parken stängde. – Vi är alla är upprörda. Det är dåligt planerat, arrangerat och inte genomtänkt alls. Det är katastrof och inget vi förväntat oss, säger Sara Karabasic, 30. Kolmården svarar nu på kritiken.
Jimmy.L
2021-11-11, 17:09
#2

Söndagen den 7 november stängdes portarna till Kolmårdens tionde Halloweenfirande, där vi glädjande kan konstatera att jubileumsåret blev en ryslig succé och slog besöksrekord. Hela 81 820 gäster besökte Kolmården under 13 rysmysiga dagar och fyra skräckfyllda Horror Nights.
https://www.mynewsdesk.com/se/kolmardens_djurpark/pressreleases/besoeksrekord-foer-halloween-paa-kolmaarden-3143641

Söndagen den 7 november stängdes portarna till Kolmårdens tionde Halloweenfirande, där vi glädjande kan konstatera att jubileumsåret blev en ryslig succé och...
Upp till toppen