Organisationer

Viltvårdarens djur beslagstagna.

2013-06-01 13:34 #0 av: medde

En välkänd profil från Tv:e från programet "SOS vilda djur" Nu har hennes alla djur beslagtagit från från gården där viltjouren bedrivs.
I  misstanke om vanvård. 

Läs vidare på länken nedan som leder till en artikeln om ämnet

Länk

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2013-06-01 16:18 #1 av: Gittan

Det verkar illa.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2013-06-01 16:40 #2 av: Tarotstollan

Nej det ser inte bra ut med tanke på att de haft kollen på henne så länge. Det kan ju inte bara bero på dricksvatten till ankorna, för där har hon ju rätt de ser ju ingen skillnad på dricks-och badvatten!

Fast det är ju tråkigt när sådant här händer för detta var ju en människa som i alla fall från början räddade och hjälpte djur. Nu är det en mindre och de andra som jobbar med vård och hjälp får ju mer att göra om de ens har möjlighet att hjälpa till nu!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-06-01 18:40 #3 av: medde

Men läser man vidare i artikel så står det " Det här ärendet har pågått sedan 2008. Vi har riktat tre förelägganden om åtgärder som ­inte följts" Men visst är det trist det här är en person med stor erfarenhet och kunskap. Men om det är så att orken nu rasat är det ju bättre att dra ned eller ta till hjälp på något sätt.


♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.