07. Djur i fria naturen Läst 1243 ggr

Simmade ut till en kaskelott

  Olästa | Bevaka | Bokmärk

Det  här klippet visas i dag på Aftonbladet. Blev ärligt mäkta förvånad då jag såg det. Det är en 15 årig norsk pojke som simmar ut till en kaskelott som kommit på fel ställe. Lyssnar man på det som sägs så verkar det vara vuxna som pratar med pojken under tiden han simmar ut och mot valen. Självklart den reagerar mot pojken. Då blir det fart och oroligt upp på land. Men är det verkligen vuxna upp på land och om det är det. Hur kan man då låta han simma ut och mot valen?  

Vad rör sig i skallen på folk, okey kaskelotten är en mycket snäll val. Men den har kommit fel och naturligtvis är det stressande och det är att vilt djur. Pojken lär ju inte ha erfarenhet hur man kanske ska röra sig i vattnet med en val så nära.


Länk till klippet. 

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ o så korkat....

#1 Instämmer med dig, Men är det inte vuxna röster som hejar på pojken till en början innan valen reagerar mot pojken?

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ 
Vilka j*vla idioter. Jag önskar nästan (bara nästan) att han faktiskt hade fått sig en smäll, inte att han skulle bli allvarligt skadad, men nu kändes det ju som att det blev tufft ändå och inte insåg allvaret.

Blir så himla trött på folk och vuxna som inte lär sina barn hur man ska vistas bland djur!

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 200 sajter.

Mer på iFokus